آجیل بو داده مصرف کنیم یا آجیل خام ؟ این سوالی است که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید برای فهمیدن جواب درست مطلب زیر را مطالعه کنید.
آجیل بو داده مصرف کنیم یا آجیل خام ؟
در ایران آجیل ها را هم به صورت خام و هم بو داده مصرف می کنند منظور از بودادن همان تفت دادن آجیل با حرارت است که مغز آجیل ها را ترد و برشته می کند در طی این مرحله بسته به ذائقه هر کسی مقداری نمک و یا آب لیمو به آن ها اضافه می کنند آجیل ها را هم با روغن و هم بدون روغن بو می دهند طبیعی است که بااضافه کردن نمک و روغن مقداری کالری به آجیل ها اضافه می شود تحقیقات نشان داده که بو دادن آجیل چربی آن را تغییر نمی دهد اما ساختار آن را عوض می کند آجیل ها به صورت طبیعی حاوی چربی های اشباع نشده هستند که میزان کلسترول بد خون را کاهش و میزان کلسترول مفید خون را افزایش می دهد بودادن آجیل به مقدار کم اشکالی ندارد و خواص آن را تغییر نمی دهد ولی اگر آن ها را زیاد بو بدهیم باعث از بین رفتن چربی های مفید آن ها می شویم پس دقت کنیم که آجیل ها را زیاد بو ندهیم ولی به طور قطع آجیل خام چون هیچ نوع موادی به آن اضافه نمی شود بسیار مفید و مغذی است یک موضوع مهم دیگر این است که عمر نگه داری آجیل های بو داده کمتر از آجیل های خام است زیرا آجیل های بو داده بخاطر حرارت ،بیشتر در معرض اکسیده شدن هستند و پس از مدت کوتاهی طعم و بوی آن ها تغییر می کند آجیل ها سر شار از آنتی اکسیدان ها هستند که به درمان و پیشگیری از بسیاری بیماری ها کمک می کند طی فرایند بو دادن میزان آنتی اکسیدان موجود در آجیل کاهش پیدا می کند هم چنین بو دادن به میزان ویتامین های موجود در آجیل ها نیز آسیب می زند پس بهتر است خواص آن ها را با بو دادن کم نکنیم چه بهتر که بتوانیم از آجیل های خام نهایت بهره را ببریم سایت شادیز انواع آجیل های خام مانند پسته،گردو و بادام را به صورت عمده به فروش می رساند آجیل های ما از نظر کیفیت تضمین شده هستند.
برای تهیه و سفارش محصول با ما در تماس باشید.
نام و نام خانوادگی:ابوذر امیری
شماره تماس:۰۹۱۷۹۳۰۳۹۶۰
آدرس سایت:www.shadizva.ir
آدرس ایمیل:shadizva@gmail.cim