طرز شکستن گردو با روشی ساده _خشکبار شادیز در این مقاله نحوه ی شکستن گردو را برای شما توضیح می دهد تا بتوانید به راحتی مغز گردو را سالم بیرون آورید.
طرز شکستن گردو
گردو یکی از مغز های بسیار مقوی و ارزشمند است که از آن برای مصارف مختلف خوراکی و تهیه ی غذاها استفاده می کنند بسیاری از مردم به دلیل بلد نبودن روش شکستن پوسته ی گردو ترجیح می دهند که مغز گردو را خریداری کنند اما بسیاری نیز گردوی سالم را خریداری می کنند زیرا گردوی درون پوسته هم ماندگاری بیشتری دارد و هم مغز آن طعم لذیذ و کیفیت مناسب تری دارد برای تهیه ی بسیاری از غذاها بیرون آوردن مغز گردو بدون شکستگی و خرد شدن بسیار حائز اهمیت است و تهیه ی غذا با مغز های خرد شده ظاهر زیبایی ندارد مانند خوردن گردو به همراه پنیر در وعده ی صبحانه ،شکستن گردو به نوع پوسته ی گردو نیز بستگی دارد بیرون آوردن مغز گردو های پوست کاغذی کار بسیار راحتی است اما در گردو های پوست سنگی کار سخت تری است برای این کار ابتدا گردو ها را یک شب قبل در آب نمک خیس کنید آب نمک سبب نرم شدن و نازک شدن پوسته ی گردو می شود سپس با چکش یا یک وسیله ی سنگین ضربه ای به درز پوسته ی گردو وارد کنید تا پوسته ی آن ترک بردارد حالا می توانید با تیزی نوک چاقو درز گردو را از هم باز کنید با این روش به راحتی می توانید مغز گردو را از پوسته خارج نمایید و در هر غذایی استفاده نمایید.
شرکت بازرگانی شادیز عرضه کننده ی انواع گردو های مرغوب ایرانی بصورت عمده به مشتریان عزیز می باشد این شرکت از بزرگترین منابع تامین گردو در ایران به شمار می آید که توانسته با ارائه ی محصولات با کیفیت رضایت مشتریان زیادی را کسب کند.
شما می توانید با خیالی آسوده محصولات خود را از این مجموعه با قیمت مناسب خریداری فرمایید جهت سفارش محصول و اطلاع از قیمت ها با ما تماس بگیرید.
نام و نام خانوادگی:ابوذر امیری
شماره تماس:۰۹۱۷۹۳۰۳۹۶۰
آدرس سایت:www.shadizva.ir
آدرس ایمیل:shadizva@gmail.com